Om företaget 

 

Mitt namn är Urban Nilsson och jag startade det här företaget för att jag brinner för livräddning. Jag har  jobbat över 30 år inom ambulanssjukvården och räddningstjänsten. Där har jag erhållit en bred och gedigen erfarenhet inom området Första Hjälpen.

Jag har även upptäckt glädjen och nyttan med att förmedla mina kunskaper och erfarenheter till andra. Jag har föreläst åt olika uppdragsgivare inom framförallt Första Hjälpen och Hjärt & Lungräddning sedan mitten av 90-talet och upplever det som en stor förmån att lära andra rädda liv.

2009 bestämde jag mig för att prova mina egna vingar och startade eget företag som håller utbildning inom detta område. Min tanke var att hålla en låg profil och inte satsa så mycket på marknadsföring, utan istället låta ett gott rykte göra jobbet för att få nya kunder. Det verkar som om tanken var god eftersom företaget växt konstant de senaste åren trots att marknadsföringen varit sparsam. Förutom att utbildningarna är väldigt omtyckta, så ligger mina priser oftast betydligt lägre än andra företag på marknaden. Anledningen till mina låga priser är att jag inte har någon administration eller lokal att ta hänsyn till. Jag håller oftast utbildningen hos kunden men kan även ordna extern kurslokal om det finns ett behov.

Förutom utbildning, så levererar vi även första hjälpen utrustning som exempelvis hjärtstartare, förbandsmaterial och utbildningsmaterial.

Jag hoppas att du som inte lyssnat på mig eller någon av mina medarbetare tidigare ska kontakta mig för att förhoppningsvis beställa en kurs. Samtidigt vill jag passa på att tacka er som redan köpt kurser av mig och sedan återkommit med nya beställningar samt rekommenderat mitt företag åt andra intressenter.